• 1403/08/14 - 15:23
  • - تعداد بازدید: 84
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پانسمان نقره؛ نویدبخش بهبودی سریع‌تر سوختگی‌ها

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی، دکتر علیرضا رفعتی، رئیس این مرکز، از پانسمان نقره به عنوان یک روش نوین و موثر در درمان سوختگی‌ها یاد کرد.

وی با اشاره به خواص ضدباکتریایی و تسریع‌کننده بهبود زخم‌های این نوع پانسمان، بر اهمیت استفاده از آن در درمان سوختگی‌ها تاکید کرد.

دکتر رفعتی افزود: نقره با کاهش عفونت‌ها و التهاب در نواحی آسیب‌دیده، محیطی مناسب برای ترمیم زخم فراهم می‌کند و از تشکیل بافت اسکار جلوگیری می‌کند.

وی همچنین توصیه کرد: در صورت بروز هر نوع سوختگی جدی، مراجعه سریع به مراکز درمانی و استفاده از پانسمان نقره به عنوان بخشی از درمان، به بهبود سریع‌تر و بهتر زخم کمک خواهد کرد.

به گفته دکتر رفعتی، هم‌اکنون در مرکز آموزشی درمانی سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز از پانسمان نقره و سایر پانسمان‌های نوین توسط جراحان پلاستیک استفاده می‌شود و انتظار می‌رود این روش در آینده نزدیک به یکی از استانداردهای درمان سوختگی‌ها تبدیل شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 3398
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری