عنوان : دكتر اولی پور: تعداد مراجعات زیاد بیماران به بیمارستانهای آموزشی، سبب ساز گسترش كیفی آموزش دستیاران میشود
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۱

دوشنبه 20 شهریورماه 1396 مراسم افتتاحیه دوره دستیاری و کارگاههای توانمندسازی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی جدیدالورود دانشکده پزشکی با حضور دکتر عبدالله رفیعی معاون توسعه آموزش و دکتر ساسان موگهی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر علیرضا اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر آرش ملکیان معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی و جمعی از اعضاء هیئت علمی و دستیاران پذیرفته شده جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد..

دکتر اولی پور در این مراسم ضمن معرفی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به حضور کادر مجرب اعضاء هیئت علمی دانشگاه اشاره کرد و افزود: اساتید معزز هیئت علمی این دانشگاه با تمام توان آماده ارائه آموزش های لازم در مقطع دستیاری هستند.

وی در خصوص تعداد مراجعات زیاد بیماران به مراکز آموزشی و درمانی گفت: برخی از دستیاران از تعداد زیاد بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای آموزشی گلایه مند هستند، در صورتی که با اتخاذ رویکرد مناسب آموزشی و ارائه راههای پیشگیری در جامعه می توان این موارد را کاهش داد ولی در عین حال این مهم سبب ساز گسترش کمی و کیفی عرصه آموزش دستیاران در بیمارستانها و مراکز آموزشی می شود که دانشجوی دستیاری پس از فارغ التحصیلی با مهارت بیشتری بتواند در جامعه خدمات بهداشتی درمانی را به عموم مردم ارائه دهد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه بر اهمیت آموزش دستیاران اشاره کرد و گفت: اهمیت نقش دستیاران در آموزش بالینی همیشه مورد تأکید بوده است، از این رو انتظار می رود دستیاران کلیه قوانین و مقررات آموزشی را رعایت کرده و این دوره 4 لغایت 5 ساله را با موفقیت سپری کنند.