عنوان : برگزاری كمیته دانشگاهی هماهنگی هفته ملی دیابت در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۶/۰۸/۲۲

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، شنبه 20 آبان ماه 96 کمیته دانشگاهی هماهنگی هفته ملی دیابت با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت، دکتر بهزاد شریف مخمل زاده معاون توسعه پژوهش و فناوری، دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی، دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی و نمایندگان معاونت درمان و توسعه آموزش دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر سلمان زاده در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اقدامات صورت گرفته در یکسال گذشته خواستار فعالیت بیشتر کمیته دیابت دانشگاه شد.

وی افزود: در یک سال گذشته و از حدود یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت 30تا 70 سال تابعه دانشگاه، تعداد 340هزار نفر مورد خطرسنجی بیماریهایی مانند دیابت، فشارخون و... قرار گرفته اند و ان شاءالله این روند تا انجام خطرسنجی برای تمام افراد گروههای هدف ادامه دارد.