عنوان : بیانیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در محكومیت اغتشاشات اخیر
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۶

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

در این روزها، ایران اسلامی شاهد پیروزی‌های پی‌درپی جبهه مقاومت و شکست همه‌جانبه استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و آل سعود در عرصه‌های مختلف بین‌المللی است.

آنچه طبیعی به نظر می‌رسد، تلاش گسترده دشمنان داخلی و خارجی ایران عزیز، جهت سوءاستفاده از مطالبات مردمی برای ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی و نفوذ به صفوف یکپارچه ملت همچون 4 دهه گذشته تاریخ انقلاب اسلامی است، که طی روزهای اخیر، این برنامه‌ریزی و تلاش همه‌جانبه، خود را در قالب تخریب اموال عمومی، از بین بردن آرامش مردم و سردادن شعارهای ساختارشکنانه در کنار اعتراضات آرام معیشتی مردم نشان داده است که قطعاً همچون گذشته، به لطف پروردگار، عنایات ویژه حضرت ولی عصر(عج) و به برکت وجود رهبری فرزانه انقلاب و حضور مردم و مسئولین، تلاش دشمنان برای غبارآلود کردن فضا و پیوند زدن مشکلات اقتصادی مردم با مسائل سیاسی، ناکام ماند.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن محکوم کردن این اقدامات کور و تخریب اموال عمومی توسط اغتشاشگران، از همه مردم و مسئولان می‌خواهد ضمن حفظ انسجام و آرامش خود و رعایت قانون، این حرکت‌های مذبوحانه را در نطفه خفه کرده و اجازه سوء استفاده به ایادی استکبار جهانی و فریب خوردگان را ندهند.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز