.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : اولین جلسه كارگروه بهداشت، درمان و سلامت استان خوزستان در راستای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
 ۷۷۶/۰۵/۲۰

یکشنبه 13 آبانماه سالجاری اولین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و سلامت استان خوزستان در راستای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار افتخار به گذشته – امید به آینده با حضور دکتر نظری رئیس کارگروه و اعضای کارگروه شامل روسای هلال احمر،تامین اجتماعی،انتقال خون، اداره کل بیمه سلامت، بسیج جامعه پزشکی، روسای دانشگاهها و دانشکده های پزشکی آبادان، شوشتر، دزفول، بهبهان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد .

در ابتدای این جلسه دکتر نظری با اشاره به عملکرد چهل ساله بهداشت و درمان در حوزه سلامت، اظهار داشت: یکی از مهمترین کارهایی که در راستای حمایت درمانی از برنامه های اجرایی در جامعه میتوان انجام داد، ارائه خدمات بهداشتی در مانی در زمان های مورد نیاز است همچون حادثه ای که در 31 شهریور ماه رخ داد و باز هم کادر بهداشت و درمان در سریعترین زمان ممکن خدمات مورد نیاز را ارائه کردند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اغنای اجتماعی مردم، گفت: با توجه به انجام اقدامات و خدمات موجود گاهی مردم نیازمند خدماتی بسیار ناچیز و کوچکند.

رئیس کارگروه بهداشت، درمان و سلامت در ادامه ضمن بیان این مطلب که در سطوح دیگر نیاز است، مسائل بهداشتی درمانی مطرح شوند، گفت: ارائه خدمات و افزایش آنها به صورت روزانه، باید بگونه ای شایسته بیان شود.

نظری با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از داشته ها و شرایط استان، عنوان کرد: سخت گیری هایی که در استان خوزستان صورت می گیرد، گاهی در استانهای دیگر به این صورت نیست و همبستگی لازم در استفاده بهینه از شرایط و امکانات ویژه در استان خوزستان صورت نمی گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان افزود: امید است با بهره گیری از فرصتهای موجود بتوان شرایط را روز به روز برای مردم استان بهتر کرد.

گفتنی است ترسیم و تدوین اهداف و کارنامه انقلاب اسلامی، تولید پیام و محتوای مورد نیاز رسانه ها و برگزاری نشست های تخصصی با نخبگان و صاحب نظران رسانه و همچنین تعیین محور و شاخص های تولید محصولات رسانه ای مربوط به حوزه سلامت از وظایف این کارگروه بشمار می رود.