.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : برگزاری نشست فوق­‌ العاده كلان منطقه چهارم آمایشی كشور در دانشگاه
 ۷۷۶/۰۵/۲۰

به گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 12 آبان‌ماه 1397 نشست فوق­ العاده کلان منطقه چهارم آمایشی کشور با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رؤسا و نمایندگان دانشگاه‌­ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مستقر در استان خوزستان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست نظری بر موارد مهم و الزام ­آور برای تنظیم اسناد توسعه آموزش، درمان و منابع انسانی تأکید نمود که در جلسه پیشگفت وزارتی، مقرر شده بود به­صورت اقدامی مشترک تهیه شود.

وی به برنامه توسعه آموزش دانشگاه‌ها و دانشکده‌های استان اشاره کرد و گفت: تنظیم سند توسعه آموزش باید با ارائه سهم هر یک از مؤسسات بر حسب توانایی، امکانات کنونی و انتظارات از آینده آنها بدون غرض و رقابت غیرواقعی با افق 5 ساله صورت گیرد که قطعاً در مقوله توانایی، باید به ظرفیت‌های منطقه‌ه­ای تحت پوشش توجه نمود.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به برنامه توسعه نیروهای تخصصی مورد نیاز دانشگاه‌ها و دانشکده‌های خوزستان گفت: در تنظیم سند بهره­‌ برداری از نیروهای تخصصی که در ساختار مجموعه استان جانمایی شده‌­اند، 30% از ظرفیت­ جذب کنونی دانشجویان، بومی (اعم از بومی خوزستان یا غیرخوزستانی) بوده است.

نظری افزود: در این راستا و بر اساس دستور مقام عالی وزارت، مقرر شده است دامنه تعریف و جذب این سهمیه بومی، تماماً به افراد بومی استان خوزستان اختصاص یابد و یک ظرفیت 50% اضافی در تمامی رشته­‌های مورد نیاز نیز به استان خوزستان اختصاص یافته است که این امر به دستیابی و رسیدن هر چه سریعتر به تکمیل ظرفیت عمومی و تخصصی مورد نیاز استان کمکی ویژه خواهد نمود.

وی خاطرنشان کرد: این مصوبه در نشست پیشین کلان منطقه چهارم آمایشی در مردادماه و همچنین در سفر مقام عالی وزارت در مهرماه سال جاری نیز مصوب گردیده بود.

نظری در پایان گفت: با اعمال درست پیشنهادهای فوق، جنسیت متقاضیان در برخی رشته­‌های مورد نیاز مناطق تحت پوشش نیز می‌تواند مورد انتخاب و توجه باشد.