.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : مدیر كل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از مراكز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشكی اهواز بازدید كرد
 ۷۷۶/۰۸/۲۶

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر علی ابرازه مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش چهارشنبه 17 بهمن ماه 97 همراه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، معاونین توسعه مدیریت منابع، بهداشت و درمان دانشگاه، مدیر منابع انسانی دانشگاه از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بازدید کرد .

در ابتدای این بازدید دکتر ابرازه علاوه بر بررسی شاخص های منابع انسانی که در آن وضعیت نیروی واحدهای تابعه تحلیل شد، ضمن بیان این مطلب که نسبت نیروی انسانی پرستار و کادر پرستاری در واحدهای درمانی بسیار پائین می باشد، ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای مسولین دانشگاه جندی شاپور اهواز در حوزه منابع انسانی تشکر نمود ابرازه اقدامات انجام شده در ارتقای بهره وری منابع انسانی در دانشگاه و کسب لوح تقدیر در جایزه تعالی منابع انسانی را قابل تقدیر دانست و از صدور مجوز استخدامی و مساعدت ویژه وزارت بهداشت در آینده نزدیک به دانشگاه خبر از بهبود شاخص کادر پرستاری در واحدهای درمانی جندی شاپور داد.

مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ابلاغ سند توسعه بهداشت و درمان کشور بر اساس افق ۱۴۰۴ تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز از معدود دانشگاهایی است که سند چشم انداز منابع انسانی خود را بر اساس عرضه و تقاضای منابع انسانی و در راستای اسناد بالا دستی تنظیم نمود.

مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اشتغال چندین هزار نیروی قراردادی کار معین در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار داشت: در وزارت بهداشت کارگروه ویژه ای برای تغییر عنوان، لحاظ مدزکو همسان سازی حقوق این دسته از شاغلان با کارکنان پیمانی با هدف بهره‌وری بیشتر این نیروها در دستور کار قرار گرفته است که با توجه به منابع موجود این اقدام صورت خواهد گرفت.

ابرازه در ادامه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حوزه نیروی انسانی همکاری موثری با وزارت بهداشت دارد که این امر موجب شده در حوزه مدیریت عملکرد، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جایگاه مناسبی داشته باشد.

گفتنی است ابرازه به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و امین عموری مدیر منابع انسانی دانشگاه از مراکز آموزشی و درمانی گلستان و امام خمینی(ره) بازدید کرد.