دوشنبه, 11 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
  • تعداد بازدید : 1063
قابل توجه پذیرفته شدگان رشته های شغلی كاردان و كارشناس فوریتهای پزشكی وآزمون استخدامی 24/11/99 سازمان سنجش آموزش كشور متقاضی استخدام در دانشگاه علوم پزشكی اهواز

قابل توجه پذیرفته شدگان رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی وآزمون استخدامی 24/11/99 سازمان سنجش آموزش کشور متقاضی استخدام در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

بدین وسیله از داوطلبان سه برابر ظرفیت رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی آزمون استخدام پیمانی مورخ 24/11/99 سازمان سنجش آموزش کشور و متقاضی استخدام در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دعوت می‌شود با در دست داشتن مدارک هویتی(کارت ملی و شناسنامه) جهت انجام سنجش آمادگی جسمانی و تست عملی ترکیبی- تخصصی مربوطه در تاریخ تعیین شده و برابر جدول زمانبندی زیر به محل سالن ورزشی شهید زکوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه در زمان و مکان یاد شده به منزله انصراف از استخدام تلقی می شود و زمان انجام مصاحبه قابل تکرار نخواهد بود.

تذکر: همراه داشتن لباس و کفش ورزشی مناسب جهت رشته های کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی به منظور انجام تست آمادگی جسمانی الزامی می باشد.

دریافت لیست زمان بندی مراجعه

6.0.3.0