دوشنبه, 11 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
  • تعداد بازدید : 795
اطلاعیه برگزاری مصاحبه تخصصی ویژه رشته شغلی كارشناس تحلیل گر سیستم آزمون استخدام پیمانی بهمن 99

اطلاعیه برگزاری مصاحبه تخصصی ویژه رشته  شغلی   کارشناس  تحلیل گر سیستم آزمون استخدام  پیمانی بهمن 99

آزمون استخدام پیمانی 1399/11/24، از آنجائیکه در نظر است برگزاری مصاحبه تخصصی داوطلبان  کارشناس تحلیل گرسیستم ( به میزان3 برابر ظرفیت ) دانشگاه علوم پزشکی دزفول و دانشکده علوم پزشکی بهبهان در روز چهار شنبه مورخ 1400/03/19 در این دانشگاه برگزار شود.توجه داوطلبین محترم رشته شغلی کارشناس تحلیل گرسیستم آزمون استخدامی بهمن ماه 1399 را به نکات زیر جلب می نماید:

الف) سرفصل سوالات مصاحبه رشته شغلی تحلیل گر سیستم :

ü مبانی مهندسی نرم افزار، مستند سازی و کنترل پروژه

ü اصول برنامه نویسی

ü مبانی پایه ای آمار و فهم نمودار

ü طراحی و مدیریت بانک های اطلاعاتی و زبان SQL

ب) تاریخ برگزاری مصاحبه : چهارشنبه  19 خرداد ماه 1400 ( راس ساعت 8 صبح )

ج) مکان مصاحبه :  اهواز- گلستان- دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور-  دانشکده  پیراپزشکی........

د) تذکرات  :

1) لیست اسامی با امضای داوطلبین راس ساعت 8:15 دقیقه در اختیار تیم مصاحبه کننده قرار خواهد گرفت.

بدیهی است افرادی که پس از ساعت 15: 8 وارد محل مصاحبه شوند، به هیچ وجه مصاحبه نخواهند شد و از ورود آنها به محل  قرنطینه جلوگیری خواهد شد.

2) امکان هرگونه تماس بین افراد داخل و خارج محیط قرنطینه ممنوع و خروج داوطلب از محیط قرنطینه قبل از انجام مصاحبه وی به منزله انصراف قطعی از مصاحبه تلقی می گردد.

موکدا یاد آور می گردد، هر داوطلب می بایست پس از اتمام مصاحبه ، محل را ترک نموده و حق تماس و یا رویا رویی با
سایر داوطلبان را نخواهد داشت.

3) ترتیب مصاحبه داوطلبان بر اساس قرعه کشی از بین افرادی خواهد بود که به موقع در محل قرنطینه حاضر و فرم حضور را امضا نموده باشند.

4) سوالات به صورت شفاهی و عملی ( شامل کد نویسی یا انجام  تنظیمات رایانه ) می باشد.

5) مدت مصاحبه برای هر فرد  15 دقیقه می باشد.

6) هدف از مصاحبه، ارزیابی تسلط نظری و عملی توام مصاحبه شوندگان است. افرادی که هم دارای سواد نظری و هم دارای مهارت و تجربه عملی یا سابقه کار مرتبط هستند دراولویت خواهند بود. لذا برای احراز تسلط و تجربه عملی، لازم است مستندات سوابق کار مرتبط که دقیقا نوع فعالیت در آن ذکر شده باشد، رضایت نامه مسئولان فنی ذی ربط محل کاری قبلی، نمونه سورس کد یا تنظیمات شبکه و یا سایر موارد مرتبط را به صورت چاپ شده به همراه داشته و آن را به مسئول مصاحبه تحویل گردد.

7) داشتن کارت شناسایی معتبر(شناسنامه/کارت ملی) و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی است.

6.0.3.0
    V6.0.3.0