• 1404/05/06 - 17:04
  • - تعداد بازدید: 136
  • - تعداد بازدیدکننده: 135
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشف وسیع داروهای هورمونی قاچاق در اهواز/ بیش از ۱۸ هزار قلم دارو توقیف شد

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، موسی ظهیری‌نژاد، مسئول بازرسی این معاونت خبر داد: در جریان بازرسی‌های هدفمند و هماهنگ میان دستگاه‌های نظارتی، بیش از ۱۸ هزار عدد داروی هورمونی و آنابولیک قاچاق در اهواز کشف و توقیف شد.
 
مسئول بازرسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در بازرسی‌های اخیر، تعداد ۱۸ هزار و ۴۷۶ عدد از انواع داروهای هورمونی و آنابولیک قاچاق و غیرمجاز کشف و ضبط شده که ارزش تقریبی آن‌ها بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال برآورد می‌شود.
 
وی با تأکید بر تدوام نظارت‌ها و برخورد با عرضه‌کنندگان داروهای غیرمجاز، افزود: این عملیات با همکاری مشترک کارشناسان سازمان‌های امنیتی، معاونت غذا و دارو، سازمان صمت و بسیج اصناف انجام شد.
 
ظهیری‌نژاد با هشدار نسبت به مصرف داروهای هورمونی قاچاق و خطرات تهدید سلامتی، لزوم افزایش آگاهی عمومی و گزارش‌دهی مردمی در برخورد با چنین تخلفاتی را ضروری دانست.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6753
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت