• 1403/10/22 - 17:09
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر مصطفی فقهی، جراح و متخصص چشم خبر داد:

پرسنل حراست بیمارستان مسجدسلیمان از نعمت بینایی چشم راست به طور کامل محروم شد

دکتر مصطفی فقهی، جراح و متخصص چشم در گفت‌وگو با وب دا خوزستان گفت: بیمار دچار خونریزی شدید چشم راست و فقدان دید بود که درک نور را تشخیص نمی‌داد و از نظر تیم پزشکی، چشم موقعیتی را داشت که قابل ترمیم نبود.

وی افزود: مصدوم دچار پارگی قرنیه و صلبیه بود، به گونه‌ای که تمام محتویات چشم، بیرون زده بود، علاوه بر آن پلک‌های بالا و پایین در چند نقطه دچار پارگی وسیع شده بودند.

فقهی بیان داشت: ترمیم اولیه برای بیمار صورت گرفت، به گونه‌ای که چهره، فرم طبیعی خود را پیدا کند اما متاسفانه چشم از لحاظ کارکرد غیرقابل درمان است و باید کاملا تخلیه شود.

این جراح و متخصص چشم عنوان کرد: متاسفانه این بیمار از نعمت بینایی چشم راست به طور کامل محروم شده است.

دکتر فقهی خاطرنشان کرد: جراحی چشم بیمار در دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله اول شامل ترمیم پارگی‌های داخل چشمی، صلبیه و قرنیه و نهایتا پلک است و عمل خاتمه می‌یابد. مرحله بعدی عمل در شرایط مناسب شامل تخلیه کامل و مسدود شدن چشم است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 4242
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید