ارتقای زیرساخت ارتباطی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با توسعه فیبر نوری و افزایش پهنای باند
مهندس حمید همتی، مدیر آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفتوگو با وبدا خوزستان، از افزایش سه برابری پهنای باند اینترنت دانشگاه خبر داد و گفت: پهنای باند اینترنت دانشگاه که پیش از این معادل یک STM1 (۱۵۰ مگابیت) بود، با اقدامات انجامشده به سه STM1 (۴۵۰ مگابیت) افزایش یافت.
وی با اشاره به ضرورت فراهمسازی بستر مناسب برای رشد فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه در دانشگاه، عنوان کرد: با توجه به اینکه افزایش ظرفیت اینترنت، نقش مهمی در بهبود زیرساختهای فناورانه و ارتقای کیفیت دسترسی اساتید، کارکنان و دانشجویان به منابع علمی آنلاین و تسهیل فرایندهای آموزشی و پژوهشی دارد، توسعه پهنای باند به یکی از ضرورتهای مهم دانشگاه تبدیل شد.
مهندس همتی افزود: با افزایش تقاضا و ترافیک شبکه در سالهای اخیر، برنامه ارتقای پهنای باند بهصورت جدی در دستور کار مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه قرار گرفت و اکنون با تحقق افزایش سه برابری پهنای باند اینترنت، این طرح به سرانجام رسیده است.
مدیر آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین از راهاندازی و بهرهبرداری فیبر نوری در بیمارستان آیتالله طالقانی اهواز و بیمارستان شهدای ایذه خبر داد و اظهار داشت: پیش از این، ارتباط این دو مرکز درمانی از طریق لینک رادیویی برقرار بود که در برخی موارد با محدودیت و ناپایداری مواجه میشد. اکنون با بهرهگیری از بستر فیبر نوری، ارتباطی پایدار، ایمن، پرسرعت و بدون اختلال و محدودیت میان این بیمارستانها با مرکز دانشگاه برقرار شده است.
وی همچنین در خصوص برنامه توسعه زیرساختهای ارتباطی دانشگاه گفت: در برنامه سال آینده، اتصال به بستر فیبر نوری برای سایر مراکز درمانی و واحدهایی که همچنان از ارتباط رادیویی استفاده میکنند، در دستور کار قرار دارد تا شبکه ارتباطی دانشگاه به سطحی پایدار، سریع و امن ارتقا یابد.
نظر دهید