• 1404/09/05 - 01:18
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقویت دیپلماسی سلامت؛ دانشگاه جندی شاپور اهواز میزبان سفیر ژاپن شد

به گزارش وب‌دا خوزستان، تسوکادا تاماکی، سفیر ژاپن در ایران، در سفر به استان خوزستان و دیدار با دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مسئولان دانشگاهی که در حوزه ریاست دانشگاه انجام شد، اظهار داشت: امیدوارم این حضور، زمینه‌ساز توسعه بیشتر روابط علمی، درمانی و فناورانه میان ژاپن و ایران باشد.

 

وی افزود: باعث افتخار است که در استان خوزستان حضور پیدا کرده و از یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین مراکز علمی و پزشکی ایران، یعنی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بازدید می‌کنیم.

 

سفیر ژاپن عنوان کرد: در طول مأموریتم در ایران، بارها از خدمات پزشکی این کشور بهره‌مند شده‌ام و تجربه درمان و جراحی در تهران برای من بسیار ارزشمند بود. در این مسیر، از مشاوره‌های وابسته پزشکی سفارت نیز استفاده کردم و سطح بالای مهارت پزشکان ایرانی تأیید و تحسین‌شدنی است.

 

آقای تاماکی با اشاره به پیشینه فرهنگی و تمدنی ایران و نقش برجسته خوزستان، تصریح کرد: خوزستان استانی غنی از تاریخ، فرهنگ و میراث ارزشمند است و اهمیت آن در هویت فرهنگی ایران کاملاً مشهود است.

 

وی درباره اهدای تجهیزات پزشکی دولت ژاپن به دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت: یکی از مزیت‌های این همکاری، سرعت تصمیم‌گیری و اجرای پروژه‌هاست؛ به‌گونه‌ای که فاصله میان تصویب و تحویل تجهیزات بسیار کوتاه است و این موضوع، جدیت ما در حمایت از سلامت مردم ایران نشان می‌دهد.

 

سفیر ژاپن با بیان اینکه انتخاب دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای دریافت دستگاه آندوکولونوسکوپی بر اساس نیازسنجی دقیق انجام شده است، توضیح داد: در میان درخواست‌های متعدد از سراسر ایران، تصمیم گرفتیم این دستگاه مهم تشخیصی را به این دانشگاه اهدا کنیم. چرا که بیمارستان گلستان اهواز یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های دانشگاهی در ایران است و همکاران ارزشمندم در سفارت ژاپن، در هماهنگی و تحقق این همکاری نقش مهمی داشتند.

 

وی در ادامه، به بیان تجربه‌ای شخصی نیز پرداخت و گفت: یکی از افراد نزدیک ما با علائم بیماری مراجعه کرد و با استفاده از همین دستگاه کولونوسکوپی، سرطان روده بزرگ در مراحل اولیه تشخیص داده شد. خوشبختانه پس از درمان به‌موقع، اکنون در وضعیت سلامت مطلوبی قرار دارد. این نمونه‌ای از اهمیت غربالگری زودهنگام در افزایش شانس درمان و کاهش مرگ‌ومیر ناشی از سرطان روده بزرگ است.

 

آقای تاماکی ادامه داد: برآوردها نشان می‌دهد سالانه حدود ۲۶۰۰ نفر در این بیمارستان خدمات مرتبط با تشخیص و درمان این بیماری را دریافت می‌کنند و امیدواریم اجرای این پروژه بتواند نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه، به‌ویژه در خوزستان، داشته باشد. 

 

سفیر ژاپن در پایان، از تلاش‌ها و همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای این پروژه قدردانی کرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 9016
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان