• 1405/03/22 - 23:42
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکننده: 37
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر بهداشت:

دشمن به مجموعه دانشگاهی کشور چشم دارد/ همبستگی ملی رمز پیروزی ایران است

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی که امروز جمعه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۵ در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار داشت: دشمن همواره به دنبال ضربه زدن از طریق قشر تحصیل‌کرده و دانشگاهی است و شما به عنوان منتخبان جامعه دانشجویی، نقشی بسیار مهم و حیاتی دارید و فراموش نکنید که علم و دانش، ظرفیت بزرگ ایران است.

 

دکتر حبیبی در این نشست، با اشاره به تلاش‌های گسترده دشمنان برای تجزیه ایران، تغییر رژیم و تسلیم کردن ملت، گفت: دشمنان به مظهر قدرت ایران حمله کردند، سرداران و دانشمندان را شهید کردند و در فاجعه دی‌ماه، با طراحی، برنامه‌ریزی و هدایت آشوب‌ها، قصد از بین بردن انسجام ملی را داشتند، به‌طوری‌که رهبر شهیدمان آن رویداد را "کودتا" نامید.

 

وی افزود: وقتی حمله مستقیم ناکام ماند، به زیرساخت‌ها حمله کردند که مدرسه میناب سند جنایت مدعیان بشردوستی است. اما ملت ایران نه تسلیم و نه تجزیه شد. این پیروزی، هزینه‌هایی چون شهادت دانشمندان، مردم عزیز، سرداران و رهبر معظم انقلاب را داشت، اما دشمن به اهداف شومش نرسید.

 

دکتر حبیبی با تأکید بر نقش دانشگاهیان در تثبیت این موفقیت، اظهار داشت: همبستگی مردم، ایستادگی آحاد جامعه با هر نگاه و سلایق مختلف در کنار یکدیگر، رمز قدرت در کشور ایران است. رهبری نظام، ستون فقرات کشور است و توجه به این محور وحدت، شرط اثرگذاری مقتدرانه در همه عرصه‌هاست.

 

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی در حملات دشمن، نقش بسیار مثبت و تأثیرگذاری در خدمت‌رسانی به مردم ایفا کرد، افزود: امیدواریم با تأمین منابع به‌ویژه در حوزه دارو، اجازه ندهیم مردم رنج و سختی بیشتری را تحمل کنند. بیماری که درد می‌کشد، درمان می‌خواهد و نبود دارو، تاب‌آوری جامعه را پایین می‌آورد.

 

دکتر حبیبی با تأکید بر ضرورت بازنگری اساسی در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی گفت: متأسفانه به دلیل نبود طرح جامع، هر ساختمانی در هر نقطه از شهر که امکان تملک وجود داشت، به عنوان خوابگاه استفاده شده است. این پراکندگی، زمان زیادی از دانشجو می‌گیرد، با این حال، حتی در همین شرایط هم می‌توان با برنامه‌ریزی بلندمدت، خوابگاه‌ها را به نقاط نزدیک پردیس‌ها و دانشکده‌ها منتقل کرد.

 

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، تدوین و اجرای چنین طرحی را نیازمند یک دهه زمان دانست و تصریح کرد: اگر امروز شروع کنیم، شاید تا ده سال دیگر بتوانیم از یک کوی متمرکز دانشگاهی بهره‌مند شویم. مانند کشورهای توسعه‌یافته باید کار بزرگ در این زمینه انجام دهیم. انتقال خوابگاه‌ها، امکان تجمیع امکانات، ایجاد فضای سبز و تقویت هویت فرهنگی-اجتماعی را برای دانشجو فراهم می‌کند.

 

وی یکی از راهکارهای عملی در این راستا را «مولدسازی» دانست و گفت: بسیاری از زمین‌های خوابگاه‌های قدیمی در نقاط باارزش شهر قرار دارند. با فروش یا تهاتر آنها می‌توان منابع لازم برای ساخت خوابگاه‌های متمرکز جدید را تأمین کرد؛ این نگاه باید از سوی استان‌ها شروع شود.

 

دکتر حبیبی در ادامه با اشاره به منابع محدود وزارتخانه، اظهار داشت: بودجه‌های حوزه دانشجویی در مقایسه با نیاز، بسیار حداقلی است، هرچند نسبت به حوزه پژوهش بیشتر است. با این حال، برای دانشگاه علوم پزشکی اهواز مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان مصوب شده بود که متأسفانه بخشی از آن محقق نشد. اما در حوزه خوابگاه‌های متأهلی و مجردی منابعی تخصیص یافته است.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان، از آغاز جذب کمک‌های خیرین در آستانه ماه محرم خبر داد و گفت: سال گذشته مصوبه‌ای در دولت داشتیم که شرکت‌های دولتی را موظف می‌کند از محل مسئولیت اجتماعی خود به خوابگاه‌سازی کمک کنند. متأسفانه مدتی بعد مصوبه به سمت مدارس رفت، اما اکنون در حال اصلاح آیین‌نامه هستیم تا خوابگاه‌های دانشجویی نیز مشمول این مصوبه شوند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 11457
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

اورژانس 115

اورژانس 115

هفتادمین سالگرد احیای دانشگاه جندی شاپور

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری