• 1404/02/30 - 21:53
  • - تعداد بازدید: 69
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مشاور معاونت توسعه وزارت بهداشت تاکید کرد:

ضرورت مشارکت تمام سطوح سازمانی در تدوین و پایش برنامه عملیاتی

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر علی گودرزی، مشاور معاونت توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه ملی توان‌افزایی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۴ آمایشی کشوری، که امروز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر ضرورت مشارکت تمام سطوح سازمانی در تدوین و پایش برنامه عملیاتی، گفت: آثار و نتایج برنامه در بازه‌های ۶ ماهه می‌تواند به عنوان نقشه راه برنامه‌های آینده در نظر گرفته شود. 
 
وی با بیان این مطلب، افزود: تدوین برنامه عملیاتی در وزارت بهداشت با هدف به فعلیت رساندن اهدافی صورت گرفت که برای ارتقای نظام سلامت ترسیم شده‌اند و وظایف و ماموریت‌های وزارت بهداشت که متاثر از قوانین بالادستی و سیاست‌های کلی نظام در بحث سلامت، پزشکی خانواده، قانون برنامه هفتم توسعه، احکام مرتبط و شاخص‌های قانون برنامه توسعه، به عنوان مبانی تدوین برنامه عملیاتی در نظر گرفته شد.
 
مشاور معاونت توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه فرآیند پایش برنامه عملیاتی از اجرای آن مهم‌تر است، عنوان کرد: تا زمانی که برنامه پایش نشود، نمی‌توانیم تاثیرگذاری و آثار و نتایج آن را شناسایی کنیم. با توجه به اینکه میزان تحقق برنامه در مزایای غیر حکمی مدیران تاثیرگذار است، می‌طلبد که برنامه به نحو احسن و مطلوب اجرا شود. 
 
دکتر گودرزی افزود: در مدل ابلاغ شده به  دانشگاه‌ها، از شاخص‌هایی از جنس اثربخشی، کارایی، پیامدها و نتایج استفاده شده است، این شاخص‌ها از مبانی علمی استخراج شده‌اند و در سطح هدف کلان برای روسای دانشگاه‌ها و در سطح هدف خرد، برای معاونان و مدیران ارشد سنجیده می‌شوند. علاوه‌بر برنامه‌های مشترک و هماهنگ تدوین و ابلاغ شده، قرار است هر دانشگاه بر اساس شرایط و مقتضیات جغرافیایی خود، برنامه اختصاصی داشته باشد. 
 
وی اظهار داشت: فرایند تدوین برنامه ۱۴۰۵، از مردادماه یا شهریورماه شروع می‌شود و در مدت زمان مناسبی که در اختیار داریم می‌توانیم از همفکری و مشارکت تمام دانشگاه‌ها در این زمینه استفاده کنیم. با برگزاری اینگونه گردهمایی‌ها در جهت هماهنگی بیشتر، همفکری و هم‌افزایی برای تدوین و اجرای برنامه عملیاتی، به راهکارهای لازم جهت اجرای درست برنامه دست خواهیم یافت.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5866
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران