• 1404/01/23 - 13:18
  • - تعداد بازدید: 127
  • - تعداد بازدیدکننده: 127
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز:

چه واحدهایی مجوز تولید یخ خوراکی دریافت می‌کنند؟

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دکتر سید محمد علی نوری، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان گفت: مجوز تولید یخ خوراکی تنها برای واحدهای منطبق با ضوابط بهداشتی صادر می‌شود.
 
دکتر نوری با بیان این مطلب افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی(ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانه‌های دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.
 
وی یادآور شد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.
 
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحدهایی که فرآیند تولید و بسته‌بندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام می‌دهند و الزامات قانونی را رعایت می‌کنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5149
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران