• 1404/06/26 - 09:30
  • - تعداد بازدید: 195
  • - تعداد بازدیدکننده: 184
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انفجار در مجتمع چهار واحدی مسکونی ۷ کشته بر جای گذاشت

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی فوریت‌های پزشکی دانشگاه، دکتر مهران احمدی بلوطکی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: در پی وقوع انفجاری شدید در بامداد امروز، چهارشنبه ۲۶ شهریورماه، در یک مجتمع چهار واحدی مسکونی در منطقه پردیس اهواز، ۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

 

دکتر احمدی در خصوص جزئیات حادثه گفت: این انفجار حوالی ساعت ۵ بامداد در خیابان گلشاد ۳ رخ داد و منجر به تخریب کامل ساختمان و خسارات گسترده به واحدهای مجاور شد که بلافاصله پس از وقوع انفجار، ۶ کد امدادی از مراکز آتش‌نشانی و اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند. نیروهای امدادی از لحظه حضور، عملیات ایمن‌سازی، آواربرداری و انتقال مصدومان به مراکز درمانی را آغاز کردند.

 

وی ادامه داد: جان‌باختگان این حادثه، ۵ مرد در سنین ۱.۵ تا ۴۰ سال و ۲ زن در بازه سنی ۱۵ تا ۴۰ سال بودند. در این حادثه ۳ نفر دیگر از جمله ۲ زن ۱۵ و ۴۰ ساله و یک مرد نیز دچار مصدومیت شدند که وضعیت جسمانی آنان در حال بررسی است.

 

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: علت دقیق انفجار توسط کارشناسان در دست بررسی قرار دارد، اما شواهد اولیه از نشت گاز شهری به‌عنوان عامل اصلی حادثه حکایت دارد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 7414
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید